10% reducere la 5-9 rezerve comandate, și 20% reducere de la 10 rezerve
Livrare gratuită
+4031 005 0360
0.00 lei 0

Coș

Nu ai niciun produs în coș.

Parfumul ambiental pentru restaurante: Cum îl alegi?

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/wVoP_Q2Bg_A  Atunci când te ocupi de amenajarea unui restaurant trebuie să ai în vedere, pe lângă echiparea bucătăriei și aranjarea meselor de servire, și crearea unui ambient plăcut, care să-i atragă pe clienți și să diferențieze restaurantul tău față de celelalte localuri.  Este binecunoscut faptul că o mâncare bună este aceea care arată […]

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/wVoP_Q2Bg_A 

Atunci când te ocupi de amenajarea unui restaurant trebuie să ai în vedere, pe lângă echiparea bucătăriei și aranjarea meselor de servire, și crearea unui ambient plăcut, care să-i atragă pe clienți și să diferențieze restaurantul tău față de celelalte localuri. 

Este binecunoscut faptul că o mâncare bună este aceea care arată aspectuos, cu decoruri spectaculoase și servire impecabilă. Dar mai este nevoie de încă un lucru pentru o experiență perfectă: aromele din restaurant!

Prin metode de scent marketing poți să alegi parfumul ambiental potrivit, pe baza unor sisteme de aromatizare speciale. Iată care sunt cele mai importante aspecte de care să ții seama atunci când selectezi aparate de odorizare profesionale pentru HORECA:

Creează un ambient simplu și aerisit

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/wine-glasses-on-table-tops-941861/ 

Less is more sau altfel spus, păstrează lucrurile simple și clare, pentru a pune în evidență ansamblul ambiental pe care l-ai creat cu grijă. Marketingul olfactiv vine în completarea eforturilor de promovare a restaurantului și trebuie să fie în concordanță cu decorurile, cu locația și cu profilul clienților. 

Spre deosebire de alte zone din industria ospitalității (recepții și camere de hotel, centre spa, cafenele, ceainării, săli de conferințe și centre de evenimente) în restaurante sunt mirosuri persistente de mâncare. De aceea trebuie să alegi odorizante profesionale de interior, care să elimine și să neutralizeze mirosurile neplăcute.

Evită compromisurile și nu încerca să acoperi izul de mâncare cu arome puternice, pentru că efectul este dezastruos. Optează pentru dispozitive 2 în 1 cu ventilator și aerosol și  folosește arome discrete de citrice, arome marine, parfumuri cu note alpine sau de ceai verde. 

Mirosul din restaurant nu trebuie să fie tare, înțepător, înecăcios sau greoi. Un ambient discret și rafinat le arată clienților că este vorba despre un local stilat, unde arta culinară este celebrată la cel mai înalt nivel.

Ține seama de specificul restaurantului

Nu există soluții general valabile, trebuie să adaptezi strategia de aroma marketing la specificul restaurantului tău. Pentru un diner tip fast-food ai de acoperit mirosuri de prăjeli și sosuri, în cazul unei taverne pescărești trebuie să reduci izul de fructe de mare, pește și alge, iar dacă ai un local cu live cooking și pregătești mâncarea afară pe grătar, te vei concentra pe eliminarea mirosului de fum.

Alege arome profesionale care se distribuie uniform în aer. Combină inspirat categoriile disponibile de arome pentru restaurant cu tematica localului tău. De exemplu, dacă ai un restaurant italienesc, merge de minune să alegi un parfum ambiental cu note de citrice sau cappuccino.

Pentru restaurante cu specific oriental (chinezesc, japonez, vietnamez, coreean ș.a.) este întotdeauna o soluție bună să folosești difuzoare nebulizatoare de parfum cu note de ceai negru și lemongrass.

Optează pentru parfumuri ambientale din gama premium

Ca să ai un local de succes trebuie să folosești soluții și echipamente profesionale de curățenie, îngrijire și întreținere pentru restaurante. Alege doar game premium de parfumuri ambientale ce nu pătează suprafețele, nu se depun pe mese, mobilier sau preparate culinare. 

Citește cu atenție etichetele și prezentările de produse și alege parfumuri sigure, hipoalergenice. Vei beneficia de soluții de aromatizare de cea mai înaltă calitate, confirmate de certificatele IFRA (International Fragrance Association) și MSDS (Material Safety Data Sheet).

Prima impresie contează foarte mult, iar în cazul restaurantelor poți spune că primul miros este esențial pentru percepția pe care o au clienții care intră pe ușa localului. Această interacțiune inițială face diferența între un prânz delicios și o dezamăgire gastronomică, dintre o cină romantică și un dezastru culinar. 

Atenția pe care o acorzi strategiilor de marketing olfactiv este foarte importantă în amenajarea restaurantului, completează ambientul și transmite un mesaj de ospitalitate și stil. Prin utilizarea unor difuzoare profesionale de parfumare și a unor uleiuri esențiale cu arome rafinate vei crea o atmosferă proaspătă și relaxantă pentru toate categoriile de clienți.

Meta: Află cum să alegi parfumul ambiental pentru restaurant și cum să folosești cele mai potrivite difuzoare de arome pentru localul tău.

Lăsați un comentariu

Lasă un răspuns

  S-ar putea să-ți placă și

  2024 © Copyright. Toate drepturile rezervate.
  Politica de Confidențialitate Termeni și Condiții

  Vă mulțumim pentru aplicație!

  Pentru noi, fiecare client este un proiect nou. Selectăm cu atenție difuzorul și parfumul potrivit pentru fiecare magazin. Ajutăm companiile să determine.

  Aplicați pentru en-gros

  Trimiteți cererea dvs.

  Test gratuit

  Alege un parfum exclusiv