Aroma marketing

Servicii de înaltă calitate în scopuri comerciale.

Aromamarketingul prezinta o tendință crescândă a publicitatii, și care devine din ce în ce mai mare, deoarece companiile încep să realizeze, că simțurile noastre joacă un rol vital și complex în formarea dispoziției noastre, a gândurilor și a comportamentului. Companiile cheltuiesc milioane de dolari pentru a ne captura atentia, dar 83% din comunicările comerciale se învârt în prezent doar în jurul stimulilor auditivi și vizuale. Aromamarketingul oferă o cale diferită de strategiile de branding tradiționale și, deși nu a fost încă descoperit pe deplin de companii, acesta are un impact extraordinar asupra celor care il folosesc. Aromamarketingul se învârte în jurul faptului că un creier uman este cel mai receptiv și cel mai probabil să formeze, să rețină, să revizuiască și să reinterpreteze memoria atunci când toate cele cinci simțuri sunt angajate. Prin influențarea mai multor simțuri, brandurile pot stabili o legătură emoțională mai puternică și mai durabilă cu clientii și, în final, pot fi memorabile.

Cum vă ajutăm

Asistăm companiile în a determina cum să își atingă cel mai bine obiectivele folosind mirosul, astfel încât acesta să poată crea starea de spirit, impresia sau efectul dorit prin folosirea aromei potrivite în mediul potrivit.

Lucrăm cu companii pentru:
  • Examinarea filozofiei, principiilor și obiectivelor lor de brand.
  • Identificarea mesajului și publicului țintă.
  • Identificarea tuturor datelor si studiilor relevante.
  • Utilizarea sistemelor de aromatizare și a aromelor corecte.
Aroma Branding

În ultimii 25 de ani numeroase studii au fost efectuate de oameni de stiinta în domeniul cercetării efectelor mirosului asupra comportamentului consumatorilor. Aceste studii indică faptul că încorporarea mirosului in crearea unei adevărate campanii de branding multi-senzorial oferă pentru consumatori un mesaj mult mai convingător.

Mai multe studii importante au arătat că clienții ar petrece cu 40% mai mult timp într-o zonă a unui spatiu commercial, parfumata cu un miros distinct, decat intr-o zonă nearomatizata. Cercetările au arătat, de asemenea, o creștere de 84% a dorinței de a cumpăra o pereche de pantofi Nike într-un spatiu parfumat, fata de un spatiu fără miros (și să plătească 10,33 dolari mai mult pentru aceeași pereche de pantofi). Într-un alt studiu, încasările aparatelor de jocuri au crescut cu 53% în zona parfumată a unui cazinou (* Brand Sense / Martin Lindstrom / Free Press 2005).

Știința din spatele Aromamarketingului. Cum mirosul influențează vânzările.
  • Un miros plăcut mărește timpul petrecut de clientii dvs. în magazin cu 30%, ceea ce, la rândul său, mărește volumul vânzărilor cu 15% (Universitatea Rudger, Institutul Sense of Smell și Fundația pentru cercetare si tratament a mirosului și gustului);
  • Impactul brendului crește cu 30% atunci când este implicat mai mult de un simț, și cu 70% în cazul în care trei simțuri sunt integrate în mesajul brendului (Martin Lindstrom, 2002);
  • Simtul olfactiv are o exactitate de 60% după un an de zile, în timp ce memoria vizuală de 40% după patru luni (Martin Lindstrom, 2002);
  • Dintre simturile oamenilor, mirosul este cel de-al doilea simt, după cel vizual (Millward Brown, 2005).

MARKET AROMA ofera posibilitati nelimitate de aromatizare, utilizand pentru parfumuri o paleta larga din uleiuri esentiale pure si uleiuri aromatice de calitate. Echipa noastră de designeri de parfumuri creează combinatii exclusive și rețete unice, pentru a crea un mediu memorabil și unic pentru afacerea dvs.

MARKET AROMA colaborează îndeaproape cu Asociația Internațională a Parfumurilor (IFRA) pentru a ne asigura că toate parfumurile noastre respectă liniile directoare de siguranță, atât pentru consumatori, cât și pentru mediul înconjurător. Ne angajăm să furnizăm cele mai sigure și mai sustenabile produse disponibile pe piață.