10% reducere la 5-9 rezerve comandate, și 20% reducere de la 10 rezerve
Livrare gratuită
+4031 005 0360
0.00 lei 0

Coș

Nu ai niciun produs în coș.

Politica de rambursare și returnare

Dorim să fiți mulțumit de achiziția dumneavoastră Market Aroma. În situația în care, din orice motiv, nu sunteți pe deplin mulțumit, aveți posibilitatea să returnați sau să schimbați un produs în termen de 30 de zile calendaristice începând cu ziua în care ați intrat în posesia fizică a produsului. Pentru a iniția procedura de retur, ne puteți contacta telefonic la numărul 0747.209.219 sau prin e-mail la [email protected]. Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi restituită pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului. Pentru comenzile plătite în numerar la livrare, vă rugăm să ne furnizați un cont bancar pentru rambursare. Produsele pentru care nu se acceptă returul includ:
  • Produsele desigilate;
  • Produsele al căror ambalaj original este deteriorat;
  • Produsele care au fost utilizate.
Adresa pentru retur este Strada Eufrosina Popescu, Număr 46, Sector 3, București, 031681. Costurile implicate în procesul de retur vor fi suportate de către consumator. Retururile care nu respectă politica noastră nu vor fi acceptate.
2024 © Copyright. Toate drepturile rezervate.
Politica de Confidențialitate Termeni și Condiții

Vă mulțumim pentru aplicație!

Pentru noi, fiecare client este un proiect nou. Selectăm cu atenție difuzorul și parfumul potrivit pentru fiecare magazin. Ajutăm companiile să determine.

Aplicați pentru en-gros

Trimiteți cererea dvs.

Test gratuit

Alege un parfum exclusiv