Despre noi

MARKET AROMA este o companie internațională cu experiență de peste 6 ani, care operează în prezent în mai multe țări europene, cum ar fi România, Bulgaria, Germania, Belarus etc.
Filozofia brandului

MARKET AROMA este o companie de aromamarketing, care are ca scop crearea unei experiențe perfecte aromatice (pentru casă sau pentru mediul dvs. de afaceri). Aceste experiențe aromatice pot fi obținute folosind dispozitivele și aromele oferite de Market Aroma pentru a maximiza potențialul puterii parfumurilor.

Misiunea noastră

MARKET AROMA își propune să ofere clienților și partenerilor sai o gamă largă de soluții de aromatizare de cea mai înaltă calitate.

Viziunea noastră

MARKET AROMA își propune să livreze (alături de produsele vândute) emoții, sentimente și amintiri către clienți și vizitatorii lor.

Valorile noastre

MARKET AROMA crede cu tărie în impactul pe care îl are simțul olfactiv asupra oamenilor. Suntem ghidați de valori precum calitatea, profesionalismul și inovația.

Succesul nostru

Pe parcursul a 6 ani de activitate în domeniul aromamarketingului, MARKET AROMA a evoluat de la un simplu distribuitor la un reprezentant oficial al producătorilor de top din industria aromelor si parfumurilor. Astăzi MARKET AROMA reprezinta oficial marii producători de sisteme profesionale de aromatizare, precum și unele laboratoare de parfumerie din Europa.

Am inceput aceasta afacere in conditii de o imensa lipsa de informatii despre aromamarketing si importanta sa in viata cotidiana. În astfel de condiții MARKET AROMA a reusit totusi, alături de oferirea de soluții pentru aromamarketing, sa elaboreze si sa aplice metode de educație pe o piata virgina. Suntem mândri că suntem unul dintre pionierii acestei afaceri în Europa.