10% reducere la 5-9 rezerve comandate, și 20% reducere de la 10 rezerve

Livrare gratuită

Despre noi

Market Aroma pune accentul pe dezvoltarea sistemelor de aromatizare avansate, bazate pe difuzia moleculară prin pulverizare. Difuzoarele noastre versatile se pot integra într-o varietate de medii, de la magazine și restaurante până la birouri și aeroporturi. Oferim opțiuni flexibile de închiriere sau achiziționare, inclusiv echipamente și consumabile.

Includem în serviciul de abonament: testarea aromelor și a difuzoarelor, instalarea echipamentelor, mentenanța și refill-ul. Prin achiziționarea unui abonament cu o taxă lunară fixă, clienții noștri (persoane juridice) beneficiază de întreținerea completă a echipamentelor. Experții noștri vor instala echipamentul discret, fără cabluri vizibile, astfel încât designul minimalist al difuzorului să se integreze perfect în orice spațiu.

Posibilitatea de a deveni proprietarul echipamentului. Alte cheltuieli ale clientului ar fi doar costul cartuşelor cu parfum înlocuibile, care se achiziţionează pe măsura necesității.

Avantajele noastre

Asigurăm întreținerea echipamentelor

Oferim un serviciu complet: instalarea echipamentelor, verificarea programată a difuzoarelor, înlocuirea în timp util a cartuşelor cu aromă, serviciu de asistență 24/7.

Întărim imaginea clientului și creăm o atmosferă plăcută

Parfumurile noastre întăresc imaginea companiei și creează o atmosferă unică în incintă. Oferim parfumuri hipoalergenice de calitate în conformitate cu standardele IFRA.

Parteneri de încredere în Europa

Lucrăm cu mărci precum Opticris, WINBET, Casa Frumoasă, Spitalul Monza, etc.

Testare gratuită

Oferim persoanelor juridice posibilitatea de a testa gratuit difuzoarele noastre de parfum, punând la dispoziția clientului o gamă variată de parfumuri.

Lideri de piață în România

Lucrăm cu clienți din toată Europa.

Parfumuri de înaltă calitate

Siguranța deplină a aromelor este confirmată de certificate.

Cum lucrăm

Lucrăm cu persoane juridice și persoane fizice din întreaga Europă. Dacă sunteți interesat de achiziții en-gros, accesați secțiunea Comerț en-gros. Dacă sunteți interesat de serviciile de aromamarketing și de echipamente profesionale pentru aromatizare, vă oferim două opțiuni de colaborare: închirierea echipamentelor pentru persoane juridice și vânzarea echipamentelor.

Contactaţi-ne
Lăsați o solicitare pe site-ul nostru sau sunați la numărul de telefon.
Selectați un parfum
Comandați mostrele potrivite pentru afacerea dumneavoastră și alegeți aroma care vă place.
Testați serviciile
Alegeți tipul de abonament și optați pentru testare gratuită a difuzorului pentru 7 zile.
Semnați contractul
Încheiem contracte pe o perioadă de minim 12 luni. Contractele cu afaceri sezoniere se discută în mod individual.
Instalăm echipamentele
Specialiștii noștri vor alege locul potrivit de instalare a difuzorului pentru o utilizare mai eficientă a echipamentului. Instalarea va fi de calitate, se va masca cablajul astfel încât designul minimalist al difuzorului se va încadra perfect în orice spațiu.
Profitați de serviciul tehnic
Pentru o taxă lunară oferim o gamă largă de servicii: montaj echipamente, verificări programate ale difuzoarelor, înlocuirea la timp a cartuşelor cu parfum, suport tehnic 24/7.

Recenzii

Clienții noștri

Întrebare-răspuns

Pentru rețelele mari de afaceri putem crea o aromă unică, concepută de la zero, care va ajuta clienții mai rapid să vă identifice afacerea. Acesta este un proces lung și costisitor. Dezvoltarea unui parfum unic, la comandă, are loc în mai multe etape și implică creativitatea comună a clientului și a parfumierului.

Produse de calitate. Prețuri speciale. Cotă mare de profit. Produse testate clinic. Oferim materiale de marketing pentru site-ul dvs. Livrare a doua zi oriunde în tară. Livrare rapidă în UE.

Trebuie să vă înregistrați pentru a avea acces la prețurile speciale ale mărfurilor. Click aici pentru a introduce datele.

Instalarea echipamentelor, înlocuirea cartuşelor cu parfum pe măsură ce sunt utilizate, mentenanța periodică a echipamentelor.

Dacă alegeți opțiunea de instalare de către specialiștii noștri, scăpați de așa griji ca găurirea pereților, amplasarea și instalarea echipamentelor, ascunderea cablurilor etc. Garantăm amplasarea optima a difuzoarelor în orice loc al spațiului dvs. Montara unui difuzor costă 200 lei.

Parfumurile noastre sunt sigure, hipoalergenice, testate clinic și respectă reglementările actuale, bazate pe documente analitice și Fișele cu date de securitate (SDS). Colaborăm cu International Perfume Association (IFRA) pentru a ne asigura că toate parfumurile respectă regulile de siguranță, atât pentru consumatori, cât și pentru mediu.

Producem parfumurile singuri, din ingrediente folosite de brandurile de parfumuri premium: Dior, Chanel, Lancome, Kenzo.

Oferim difuzoare de parfum și uleiuri aromatice în vrac producătorilor, distribuitorilor și furnizorilor de mărfuri pentru industria HoReCa.

Ne ocupăm de toate problemele legate de instalarea difuzoarelor: găurirea pereților, amplasarea echipamentelor, ascunderea cablurilor și multe altele. Garantăm amplasarea optimă a difuzoarelor oriunde în spațiul dumneavoastră.

Conectați-vă la contul dvs. personal

Email
Parolă

Înregistrare

Nume *
E-mail *
Password *