10% reducere la 5-9 rezerve comandate, și 20% reducere de la 10 rezerve

Livrare gratuită

Eșantion Lavender Patchouli Vanilla

(0 recenzii ale clienților)
0.0/5
(0 recenzii ale clienților)
0.0/5

10% reducere la 5-9 rezerve comandate, și 20% reducere de la 10 rezerve

Livrare gratuită

O varietate de condimente și arome orientale. Flori bogate, picante și îndrăznețe. Această compoziție se caracterizează prin acorduri calde, senzuale și exotice.
Categorie produs Tag

Informații suplimentare

Volum rezervă

10ml, 60ml, 100ml, 130ml, 200ml, 300ml, 500ml, 800ml

Compoziție

Vanilie

Tip spațiu

Spa

Aromele sunt produse în UE, în conformitate cu standardele în vigoare, incluse în Codul Asociației Internaționale IFRA (International Fragrance Association).

Puteți lăsa recenzia dvs. după achiziționarea produsului

S-ar putea să-ți placă

Întrebare-răspuns

Puteți comanda un set de eșantioane de parfum aici (https://www.elementor.marketaroma.com/catalog/esantioane-de-parfum/). După testare vom colecta informații despre aromele preferate și vă vom oferi o versiune completă.

Trebuie plătit costul livrării mostrelor, după care veți primi un e-mail cu un cod promoțional. Dupa testarea mostrelor, in funcție de alegerea făcută, veți primi o reducere, care reprezintă costul expedierii mostrelor.

Desigur, puteți selecta dumnevoastră aromele dorite.

Setul conține bețișoare îmbibate în parfum. Mostrele sunt utilizate pentru a permite clienților să testeze și să experimenteze diferite arome înainte de a achiziționa un parfum

Recomandarea noastră ar fi să comandați nu mai mult de 10 eșantioane pentru a reuși să le identificați și să le diferențiați cu ușurință.

Conectați-vă la contul dvs. personal

Email
Parolă

Înregistrare

Nume *
E-mail *
Password *