10% reducere la 5-9 rezerve comandate, și 20% reducere de la 10 rezerve
Livrare gratuită
+4031 005 0360
0.00 lei 0

Coș

Nu ai niciun produs în coș.

Promoție Arome

Suntem mândri de produsele noastre și dorim să utilizați numai arome de înaltă calitate la prețuri competitive. Mai jos puteți vedea gama noastră.

Promoție Difuzoare

Suntem mândri de produsele noastre și dorim să utilizați numai arome de înaltă calitate la prețuri competitive. Mai jos puteți vedea gama noastră.

Difuzoare Profesionale de Parfum​

Descoperiți difuzoarele de parfum Market Aroma. Sisteme de aromatizare elegante, ușor de utilizat, bazate pe tehnologie avansată de difuzie.

Aflați cât va dura un cartuş înlocuibil

Aria de acoperire 200m3
+
-
12 ore de funcționare a difuzorului pe zi
+
Mod recomandat: 20 sec de lucru/120 sec de pauză
=
zile
*Calcul aproximativ

Arome pentru Difuzoare Profesionale de Parfum​

Descoperiți difuzoarele de parfum Market Aroma. Sisteme de aromatizare elegante, ușor de utilizat, bazate pe tehnologie avansată de difuzie.

Odorizante cu bețișoare​

Comandă mostre​

Vă oferim să testați gratuit câteva blottere (blotter sau bandă aromatizată) cu parfumuri din catalogul nostru. Va trebui să plătiți doar transportul. Vă vom oferi un cod promoțional pentru costul transportului, care poate fi folosit în caz de achiziție sau abonament. Vă recomandăm să comandați maxim 10 blottere pentru testare.

Clienții noștri

Întrebare -răspuns

Utilizați linkul și vedeți toate parfumurile, care pot fi comandate de la compania noastră.

Puteți comanda o testare gratuită a câteva mostre de parfum aici. După testare vom colecta informații despre pozițiile preferate și vă vom oferi o versiune completă. Vă rugăm să rețineți că transportul mostrelor gratuite este pe cheltuiala dvs. Vă vom oferi un cod promoțional de livrare pe care să îl utilizați la orice achiziție viitoare.

Pentru rețelele mari de afaceri putem crea o aromă unică, concepută de la zero, care va ajuta clienții mai rapid să vă identifice afacerea. Acesta este un proces lung și costisitor. Dezvoltarea unui parfum unic, la comandă, are loc în mai multe etape și implică creativitatea comună a clientului și a parfumierului.

Trebuie plătit costul livrării mostrelor, după care veți primi un e-mail cu un cod promoțional. Dupa testarea mostrelor, in funcție de alegerea făcută, veți primi o reducere, care reprezintă costul expedierii mostrelor.

Abonamentul pentru persoane juridice prevede o singură taxă o dată pe lună, care include totul – de la instalare până la mentenanță. Achiziția este o plată unică pentru un difuzor de aromă sau parfumuri.

Dacă alegeți opțiunea de instalare de către specialiștii noștri, scăpați de griji precum găurirea pereților, amplasarea și instalarea echipamentelor, ascunderea cablurilor etc. Garantăm amplasarea optimă a difuzoarelor în orice loc al spațiului dumneavoastră. Montarea unui difuzor costă 200 lei.

Abonamentele se adresează doar persoanelor juridice. Alegând un abonament, scăpați complet de griji. Oferim gratuit instalarea și întreținerea difuzoarelor de către specialiștii noștri pe toată durata contractului și înlocuirea sistematică a parfumului. În acest mod, aveți asigurat un mediu aromatizat constant. Durata contractului este de minim 12 luni.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de difuzoare profesionale: aparate mici pentru apartamente și case; aparate medii pentru cazinouri, săli de expoziții, hoteluri, magazine, restaurante etc; difuzoare pentru spații mari, care pot fi integrate în sistemul HVAC și pot acoperi până la 20.000 m³.

Parfumurile noastre sunt sigure, hipoalergenice, testate clinic și respectă reglementările actuale, bazate pe documente analitice și Fișele cu date de securitate (SDS). Colaborăm cu International Perfume Association (IFRA) pentru a ne asigura că toate parfumurile respectă regulile de siguranță, atât pentru consumatori, cât și pentru mediu.

Producem parfumurile singuri, din ingrediente folosite de brandurile de parfumuri premium: Dior, Chanel, Lancome, Kenzo.

Aveți posibilitatea de a alege un parfum din cele 2000 de prototipuri din portofoliul nostru. Parfumul va putea fi folosit de dumneavoastră pe piață în mod exclusiv. Parfumuri proaspete, dulci, lemnoase, fructate, florale, picante etc, pot fi personalizate pentru a se potrivi tipului dumneavoastră de afacere.

2024 © Copyright. Toate drepturile rezervate.
Politica de Confidențialitate Termeni și Condiții

Vă mulțumim pentru aplicație!

Pentru noi, fiecare client este un proiect nou. Selectăm cu atenție difuzorul și parfumul potrivit pentru fiecare magazin. Ajutăm companiile să determine.

Aplicați pentru en-gros

Trimiteți cererea dvs.

Test gratuit

Alege un parfum exclusiv