10% reducere la 5-9 rezerve comandate, și 20% reducere de la 10 rezerve

Livrare gratuită

Ofertă limitată
(0 recenzii ale clienților)
0.0/5
Ofertă limitată

Set Difuzor Futurist & Aroma Oriental Charm

(0 recenzii ale clienților)
0.0/5

10% reducere la 5-9 rezerve comandate, și 20% reducere de la 10 rezerve

Livrare gratuită

Creează un ambient plăcut și sofisticat în spațiul tău!

Informații suplimentare

Aria de acoperire

800-1200 m³

Volum rezervă

500ml

Categorie

Oriental

Descoperă setul cu Difuzor de aromă Futurist & aroma Oriental Charm pentru o armonie olfactivă sofisticată. Difuzorul Futurist creează un ambient plăcut datorită unei tehnologii avansate de difuzie. Alături de aroma Oriental Charm, setul oferă o experiență rafinată și misterioasă datorită notelor orientale, completate de accente de balsam și mosc.

Puteți lăsa recenzia dvs. după achiziționarea produsului

S-ar putea să-ți placă

Întrebare-răspuns

Depinde de suprafața spațiului și de efectul dorit. Uneori, un difuzor la intrare este suficient pentru a crea o atmosferă primitoare.

Dacă alegeți opțiunea de instalare de către specialiștii noștri, scăpați de griji precum găurirea pereților, amplasarea și instalarea echipamentelor, ascunderea cablurilor etc. Garantăm amplasarea optimă a difuzoarelor în orice loc al spațiului dumneavoastră. Montarea unui difuzor costă 200 lei.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de difuzoare profesionale: aparate mici pentru apartamente și case; aparate medii pentru cazinouri, săli de expoziții, hoteluri, magazine, restaurante etc; difuzoare pentru spații mari, care pot fi integrate în sistemul HVAC și pot acoperi până la 20.000 m³.

Toate difuzoarele emit un zgomot ușor sesizabil, sunetul fiind generat de funcționarea pompei și a ventilatorului. Puteți regăsi nivelul zgomotului fiecărui dispozitiv în specificațiile acestuia.

Conectați-vă la contul dvs. personal

Email
Parolă

Înregistrare

Nume *
E-mail *
Password *