10% reducere la 5-9 rezerve comandate, și 20% reducere de la 10 rezerve

Livrare gratuită

Ofertă limitată
(0 recenzii ale clienților)
0.0/5
Ofertă limitată

Set Difuzor Evo & aroma Light Wood

(0 recenzii ale clienților)
0.0/5

10% reducere la 5-9 rezerve comandate, și 20% reducere de la 10 rezerve

Livrare gratuită

Transformă-ți spațiul într-un mediu reconfortant și rafinat!

Informații suplimentare

Aria de acoperire

200-250 m³

Mod programare

Manual

Volum rezervă

130ml

Alege setul cu Difuzor de Aromă Evo și aroma Light Wood pentru a transforma atmosfera spațiului tău. Difuzorul Evo, dotat cu tehnologie avansată și senzor de mișcare, creează un ambient plăcut și elegant. Aroma Light Wood, cu note lemnoase și gurmande amplificate de accente de fructe proaspete și amber, aduce o experiență olfactivă memorabilă.

Puteți lăsa recenzia dvs. după achiziționarea produsului

S-ar putea să-ți placă

Întrebare-răspuns

Depinde de suprafața spațiului și de efectul dorit. Uneori, un difuzor la intrare este suficient pentru a crea o atmosferă primitoare.

Dacă alegeți opțiunea de instalare de către specialiștii noștri, scăpați de griji precum găurirea pereților, amplasarea și instalarea echipamentelor, ascunderea cablurilor etc. Garantăm amplasarea optimă a difuzoarelor în orice loc al spațiului dumneavoastră. Montarea unui difuzor costă 200 lei.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de difuzoare profesionale: aparate mici pentru apartamente și case; aparate medii pentru cazinouri, săli de expoziții, hoteluri, magazine, restaurante etc; difuzoare pentru spații mari, care pot fi integrate în sistemul HVAC și pot acoperi până la 20.000 m³.

Toate difuzoarele emit un zgomot ușor sesizabil, sunetul fiind generat de funcționarea pompei și a ventilatorului. Puteți regăsi nivelul zgomotului fiecărui dispozitiv în specificațiile acestuia.

Conectați-vă la contul dvs. personal

Email
Parolă

Înregistrare

Nume *
E-mail *
Password *