10% reducere la 5-9 rezerve comandate, și 20% reducere de la 10 rezerve

Livrare gratuită

Construim conexiuni puternice între afacerea și clienții dumneavoastră prin miros și memorie. O aromă distinctivă poate crește timpul petrecut de clienți în locație cu 30% și volumul vânzărilor cu 15%. Avem experiență în diverse domenii, de la cafenele și restaurante până la hoteluri și săli de sport. Scopul nostru este să optimizăm experiența clienților dumneavoastră prin arome de calitate superioară. 

Abonamente pentru afacere

Descoperiți beneficiile abonamentului: selecția gratuită a parfumului, testarea unui difuzor de parfum timp de o săptămână în locația dumneavoastră, instalarea echipamentelor, livrarea promptă a parfumurilor și asistența tehnică. 

 

Oferte pentru afacerea dumneavoastră

Prin selectarea unui abonament, veți beneficia de un pachet complet de aromatizare al spațiului dumneavoastră. Ne ocupăm de toate detaliile necesare, astfel încât să nu vă faceți griji. Alegeți opțiunea benefică pentru afacerea dumneavoastră!

*Prețul abonamentului este pentru 1 difuzor

*La o comandă de mai mult de 5 abonamente simultan, o reducere de 10%

*La o comandă de mai mult de 10 abonamente simultan, o reducere de 20%

Comandă mostre

Puteți testa gratuit aromele noastre înainte de a le achiziționa. Recomandăm testarea a maxim 10 mostre pentru a nu vă îngreuna decizia. Setul de mostre este complet gratuit, singura taxă inclusă fiind cea de transport, care ulterior se va transforma într-un voucher pentru o viitoare comandă.

Magazin online

Difuzoarele noastre transformă uleiul aromatizat în vapori uscați, cu particule de 50 de ori mai mici decât o picătură de aerosol, amplificând percepția parfumului și creând o atmosferă plăcută în întregul spațiu. Capacitatea difuzoarelor variază, acoperind suprafețe de până la 20.000 m³, inclusiv prin intermediul sistemului de ventilație.

Explorați opțiunile ideale pentru dumneavoastră și comandați acum!

Aflați cât va dura un cartuş înlocuibil

Aria de acoperire 200m3
+
-
12 ore de funcționare a difuzorului pe zi
+
Mod recomandat: 20 sec de lucru/120 sec de pauză
=
zile
*Calcul aproximativ

Arome pentru Difuzoare Profesionale de Parfum

Aromele noastre sunt produse din ingrediente naturale de calitate Premium și reprezintă soluția ideală pentru a crea o legătură puternică cu clienții dumneavoastră. Acestea sunt produse în UE, conform standardelor IFRA.

Crearea unui parfum individual

Doriți un parfum individual pe care clienții să-l asocieze doar cu compania dumneavoastră? Vă oferim două variante:

Crearea unui parfum personalizat de la zero

Acesta este un proces lung și costisitor. Dezvoltarea unui parfum unic personalizat are loc în mai multe etape și implică creativitatea comună a clientului și a parfumierului.

Selectarea din 2000 de prototipuri de parfum

Există o modalitate simplă și ușoară de a obține un parfum personalizat. Avem peste 2000 de prototipuri de parfumuri diferite. Selectați unul dintre ele și vă garantăm că veți fi singurul lui proprietar.

Avantajele noastre

Parfumuri de calitate premium

Producem parfumuri din ingrediente folosite de brandurile de parfumuri premium: Dior, Chanel, Lancome, Kenzo. Calitatea înaltă a parfumurilor și siguranța lor deplină sunt confirmate de certificate.

Selecție gratuită de parfumuri și echipamente

Testarea gratuită durează 7 zile. Acest serviciu îl oferim tuturor tipurilor de afaceri, în cazul alegerii oricărui abonament.

Vizita personală a unui specialist la sediul dumneavoastră

Specialiștii noștri efectuează inspecții regulate ale echipamentului și înlocuirea cartuşelor.

Instalarea profesională a echipamentelor

Ne angajăm să ne ocupăm de toate aspectele legate de instalare: găurirea pereților, poziționarea echipamentelor, mascarea cablurilor etc.

Lideri de piață în România

Suntem prezenți pe piața din România, Bulgaria și Germania, încheiem contracte în toată Europa.

Prețuri avantajoase pe piață

Oferim costuri rentabile pentru echipamente și parfumuri.

Comerț en-gros

Oferim en-gros difuzoare de parfum și uleiuri aromatizate distribuitorilor și furnizorilor de mărfuri pentru industria HoReCa.

Colaborare în condiții favorabile

Vă oferim colaborare în condiții favorabile, și materiale de marketing pentru reclama produselor.

Acces la catalogul en-gros

Pentru a accesa catalogul angro, trebuie să vă înregistrați pe site ca cumpărător en-gros.

Marfă la pret en-gros

Cumpărați produsele noastre la preț en-gros și vindeți consumatorului final la un preț recomandat.

Clienții noștri

Întrebare-răspuns

Depinde de suprafața spațiului și de efectul dorit. Uneori, un difuzor la intrare este suficient pentru a crea un efect de binevenit.

Utilizați linkul și vedeți toate parfumurile, care pot fi comandate de la compania noastră.

Puteți comanda o testare gratuită a câteva mostre de parfum aici. După testare vom colecta informații despre pozițiile preferate și vă vom oferi o versiune completă. Vă rugăm să rețineți că transportul mostrelor gratuite este pe cheltuiala dvs. Vă vom oferi un cod promoțional de livrare pe care să îl utilizați la orice achiziție viitoare.

Abonamentele sunt emise doar pentru persoane juridice. Alegând un serviciu de abonament, scapați complet de griji. Oferim gratuit instalarea și întreținerea difuzoarelor de către specialiștii noștri pe toată durata contractului, și înlocuirea sistematică a parfumului. În acest mod, aveți asigurat un mediu aromatizat constant. Durata contractului este de minim 12 luni.

Pentru rețelele mari de afaceri putem crea o aromă unică, concepută de la zero, care va ajuta clienții mai rapid să vă identifice afacerea. Acesta este un proces lung și costisitor. Dezvoltarea unui parfum unic, la comandă, are loc în mai multe etape și implică creativitatea comună a clientului și a parfumierului.

Testarea gratuită durează 7 zile. Oferim acest serviciu tuturor tipurilor de afaceri, in caz că ați ales varianta de abonament. Testarea gratuită nu creează obligații contractuale.

Trebuie plătit costul livrării mostrelor, după care veți primi un e-mail cu un cod promoțional. Dupa testarea mostrelor, in funcție de alegerea făcută, veți primi o reducere, care reprezintă costul expedierii mostrelor.

Puteți oricând solicita schimbarea unui parfum cu alt parfum, existent în portofoliul nostru.

Abonamentul pentru persoane juridice prevede o singură taxă o dată pe lună, care prevede totul – de la instalarea până la întreținerea echipamentelor. Achiziția este o plată unică pentru un difuzor de aromă sau parfumuri.

În cazul afacerilor sezoniere, contractul se încheie în funcție de perioada de funcționare. Condițiile contractului sunt perfectate individual pentru fiecare client.

Abonamentele sunt emise doar pentru persoane juridice. Alegând un serviciu de abonament, scapați complet de griji. Oferim gratuit instalarea și întreținerea difuzoarelor de către specialiștii noștri pe toată durata contractului, și înlocuirea sistematică a parfumului. În acest mod, aveți asigurat un mediu aromatizat constant. Durata contractului este de minim 12 luni.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de difuzoare profesionale: aparate mici pentru apartamente și case; aparate medii pentru cazinouri, săli de expoziții, hoteluri, magazine, restaurante etc; difuzoare pentru spații mari, care pot fi integrate în sistemul HVAC și pot acoperi până la 20.000 m³.

Oferim difuzoare de parfum și uleiuri aromatice în vrac producătorilor, distribuitorilor și furnizorilor de mărfuri pentru industria HoReCa.

Aveți posibilitatea de a alege un parfum din cele 2000 de prototipuri din portofoliul nostru. Parfumul va putea fi folosit de dumneavoastră pe piață în mod exclusiv. Parfumurile: proaspete, dulci, lemnoase, fructate, florale și picante etc, pot fi personalizate pentru a se potrivi tipului dvs. de afacere.

Trimiteți cererea dvs.

Test gratuit

Alege un parfum exclusiv

Conectați-vă la contul dvs. personal

Email
Parolă

Înregistrare

Nume *
E-mail *
Password *

Vă mulțumim pentru aplicație!

Pentru noi, fiecare client este un proiect nou. Selectăm cu atenție difuzorul și parfumul potrivit pentru fiecare magazin. Ajutăm companiile să determine.