Localuri

Acestea sunt în principal magazine de dimensiuni medii, recepții și lobby-uri de hoteluri, cafenele, restaurante, frizerii, saloane de înfrumusețare, săli de jocuri, case de pariuri etc. Spatiile cu suprafațe de până la 100 mp sunt aromatizate cu un singur difuzor profesional.

Difuzoarele noastre sunt multifuncționale și silențioase, cu un design minimalist care vine leger în combinație cu orice interior. Difuzoarele pentru astfel de spatii pot fi folosite ca un dispozitiv portabil autonom sau pot fi fixate pe perete. Designul lor unic permite instalarea acestora în cele mai vizibile locuri și doar vor completa designul.

Acestea sunt, în principal, magazine cu suprafete mai mari, hoteluri, centre spa, săli de sport, restaurante, cazinouri, showroom-uri, reprezentanțe auto etc. Pentru spatii mai mari, cea mai eficientă variantă este conectarea la sistemul HVAC pentru a aromatiza spatiul în mod uniform.

Difuzoarele noastre sunt multifuncționale și silențioase, cu un design minimalist care vine ușor în combinație cu orice interior. Difuzoarele pentru astfel de spatii pot fi folosite ca un dispozitiv portabil autonom sau pot fi fixate pe perete. Designul lor unic permite instalarea acestora în cele mai vizibile locuri și doar vor completa designul.

Acestea sunt, în principal, hipermarketuri, mall-uri, etc. Spatiile cu suprafațe de până la 2000 mp au de obicei sisteme de ventilație autonome. Pentru astfel de spatii, cea mai eficientă variantă este conectarea la sistemul HVAC pentru a aromatiza uniform spațiul.