Franciză

FACEȚI AFACERI CU NOI. OPORTUNITĂȚI DE FRANCIZă.

În toți acești ani de activitate în domeniul aromamarketingului, Market Aroma a acumulat o vastă experiență, pe care suntem gata să o împărtășim cu partenerii noștri. Oferim o mare oportunitate tuturor celor interesați de a-și începe propria afacere în domeniul aromamarketingului.

Am parcurs o evoluție organică de la un proiect B2C la B2B, cunoaștem cererea reală și potențialul pieței, oferind un concept câștig-câștig pentru noi și partenerii noștri. Oferim o gamă largă de dispozitive de înaltă calitate, precum și uleiuri aromatizate la prețuri privilegiate către companii sau persoane interesate să înceapă o afacere promițătoare sub propria lor marcă. Partenerii noștri pot obține produsele noastre fie cu o etichetă albă, fie sub marca noastră.

       Potrivit datelor furnizate de ScentWorld, organizație non-profit de prestigiu, industria aromamarketingului crește la o rată anuală de 15%, cu venituri de aproximativ 300 de milioane de dolari în întreaga lume. Aceste cifre cresc din an in an, ceea ce înseamnă o piață și oportunități în continuă creștere, luând în considerare faptul că fiecare locatie publica este clientul nostru potențial.